Fugl Phønix Trop

Stor Donation til Spejderne

Jubii...

Tirsdag den 3. januar 2012 var en meget speciel spejderdag. For det første fordi, at vi havde flyttet mødet, så vi allerede startede klokken 15.30 og for det andet, og især fordi, at vi havde besøg af to repræsentanter fra Fonden for Sorø Spare- og Laanekasses Fond.

I løbet af efteråret har vi arbejdet meget på, hvad vi skulle gøre for at løse gruppens nuværende og fremtidige pladsproblemer og derfor blev der udformet en ansøgning, som blev sendt til Sorø Spare- og Laanekasses Fond. Ansøgningen lød på hele 255.304 kr., som skulle opfylde gruppens ønske om en ny hytte på cirka 60m². Vi ventede i spænding på, at vores ansøgning blev behandlet af fondens bestyrelse.

Den 3. januar skete det så! Vi fik besøg af formanden for fonden, Jesper Bach og Merete Leisted Bush, Jesper fra fonden overrakte en meget glad Signe en meget stor check på hele beløbet fra ansøgningen, altså 255.304 kr.! Det er meget urealistisk for os alle, at nogle virkelig vil støtte os med så mange penge og hjælpe os på den måde. Alle ledere og Gruppestyrelsesmedlemmer er meget glade og glæder sig til at starte på projektet.

Se Artikkel fra Sjællandske medier her..

 

DEL PÅ:

Udpluk fra Dagbladet

Forside billede fra Dagbladet 4. Januar

Artikkel fa Dagbladet 4. Januar