Fugl Phønix Trop

Traditioner

Som spejdere har vi mange traditioner, det er en vigtig del af vort spejderarbejde at der er nogle ting som vi kan se tilbage på år for år.


jeg kan blandt andet nævne følgende.
Ulvene holder deres fuldmånemøder , og så er der dåben, hvor de nye ulve får deres ulve navn, når de kan deres ømfods stof, og det foregår på den hemmelige plads, med tilhørende retualer. der er selvfølgelig også oprykningen til Stifinder, hvor Ulvene bryder ud af Ulveflokken og kommer over i Osage stammen.
Stifindere holder også en dåb for de nye stifindere, denne dåb foregår når vi er på det årlige Kongskilde marked, hvor Stifindere og Spejdere lejer kanoer ud, til alle markeds deltagerne, men det vil jeg ikke komme nærmere ind på .
Spejderne har også deres helt specielle retualer, men det er så hemmeligt at det vil jeg slet ikke komme ind på her.

Fælles traditioner kan jeg nævne vores årlige Sct. Georgs aften hvor vi alle aflægger vort spejderløfte og høre dette års Sct. Georgs budskab, dette foregår ude i en skov på et hemmeligt sted ved en stor sten.

Vi er så heldige at Peter & Nete Fibiger har stiftet et fundas Sølv bæltet, som alle i gruppen stemmer om, vi holder afstemning om dette omkring troppens fødselsdag. hvem der har gjordt sig fortjent til at bære dette prægtige bælte i det næste år.

DEL PÅ: