Fugl Phønix Trop

Korpslejr 2014

 

Hvert 5. år afholder De Gule Spejdere i Danmark Korpslejr, hvor alle korpsets grupper deltager og lærer hinanden at kende på tværs af landet. Dette års otte dage lange lejr med 570 deltagere var bygget op omkring Westernbyen Gurreville og byens konfliktfyldte borgmestervalg. Alle spejderne støttede hver deres borgmesterkandidat, og valgkampen bød blandt andet på højtflyvende valgløfter, dans, pistolskydning og en gruppe banditter, der blev fanget, dyppet i tjære og rullet i fjer.

 

Ved siden af den hektiske valgkamp var de forskellige aldersgrene delt ind i nybyggere, cowboys og indianere, som hver især arbejdede hårdt for at opbygge deres egen bydel i Gurreville. Miss Mahogany's ranch, Yellow Creek reservatet og Gurreville Outpost tog i løbet af ugen hurtigt form. Mens de store spejdere var på orienteringsløb, besøgte telegrafstationen og klatrede i klatretårnet, var de mindre spejdere på guldjagt i minen, på diligencekørsel og på svævebanen, og alle nød at klatre mellem træerne på slackline-banen.      

 

I løbet af lejren blev der hygget ved de fælles lejrbål, og der blev stiftet mange nye venskaber på tværs af landet. Fredag aften blev lejren rundet af med kåringen af den nye borgmester, som blev fejret ved en storslået festmiddag. Vi var svært begejstrede for den nye borgmester, som er af soransk afstamning. 

DEL PÅ:

Billeder