Fugl Phønix Trop

Efter at man er fyldt 25 år, kan man deltage i Roverklanen.
Udover at man hygger sig sammen omkring spejdermæssige opgaver, arbejder Roverne på mange fronter for at fremme De Gule Spejdere i Danmark

Ravnene

Roverne hos Fugl Phønix har valgt at kalde sig Ravnene, efter Odins to hjælpere (Hugin = erindring) og (Munin = tanke).
Som de hjalp Odin vil vi støtte op om og hjælpe Fugl Phønix så godt vi kan.

Odin selv ofrede sit ene øje for at blive alvidende og vikingerne som troede på ham, var nysgerrige, handlekraftige og meget alsidige i deres virke.
Disse ting vil vi lade os inspirere af. Vi dygtiggør os i forskellige færdigheder, tager hensyn til naturen i det daglige og når vi er på lejr. Kammeratskab og samarbejde vægtes højt og vi har en rar og venlig omgangstone.

Møder:

Mødetidspunkt:
Vi mødes fast to gange om året i en hel weekend. Her aftaler vi så møder og aktiviteter for et halvt år af gangen. Tidspunkter kommer så vidt muligt i gruppebladet: Budstikken.

Struktur:

Hvert møde har en mødeansvarlig.

Har du lyst til at være med, tilmelder du dig hos den mødeansvarlige.

Mødegebyr: I klankassen lægger hver person kr. 10,- ved korte møder, kr. 20,- når vi spiser frokost og kr. 50,- når vi spiser aftensmad sammen. Denne kasse dækker så udgifter til mad, kaffe og te.

Der er desuden mulighed for at deltage i weekender: Vinterhike, Lillebror/hytteweekend, turneringer og hvad vi ellers finder på.

Sommerlejr: Som regel i uge 26.

Til weekender, sommerlejr og andre aktiviteter er der en tilmeldingsfrist - det er vigtigt for planlægningen at den overholdes!
Nye rovere skal vise at de kan et minimum af færdigheder før de må bære grenmærket.

DEL PÅ: