01-11-2015

Nyt i Intra

Billeder fra Gruppens 30 års jubilæum 

Bliv støttemedlem i Fugl Phønix Trop

Det er nu muligt at indmelde sig som støttemedlem i Fugl Phønix Trop for herigennem at vise sin opbakning til det gode spejderarbejde i troppen.
På nedenstående link kan du se mere og tilmelde dig.Se her

Nyheder fra Korpset

Ledertræf 2017 Invitation

10-10-2017

Folder om Gruppen

Vi har lavet en lille folder der i korte træk beskriver noget om gruppen den kan ses her..

Find Fugl Phønix her:
buy html themes
 

Sommerlejren 2017

for Ulve – Stifindere – Spejdere - Pionerer – Rovere - Ledere

Vi er allerede i gang med at lægge planer for næste års sommerlejr, som kommer til at fore-gå i Sønderborg fra den 22.-30. juli 2017.
I Fugl Phønix satser vi på at deltage på den kæmpe store lejr se hjemmesiden nedenforSpejdernes Lejr 2017Spejdernes Lejr 2017 er Danmarks største spejderlejr, hvor 40.000 danske og internationale spejdere mødes i naturskønne omgivelser i Sønderborg fra den 22.-30. juli 2017. Det bliver den største og måske vildeste danske lejr nogensinde.
Vi får mulighed for at lave vilde aktiviteter sammen med spejdere fra alle de andre korps, og måske også se hvordan de gør (det kunne jo være der var noget vi kunne lære ;-)

se mere info her..

Spejdernes Lejrbål 2017

Af André Sæter Egeskov


Spejderne fra hele Sorø Kommune har været til et stort fælles lejrbål på Grønningen lørdag d. 22 april for at lære hinanden bedre at kende inden den store Spejdernes Lejr 2017. Spejdernes lejr 2017 har temaet ”Vi sætter spor” og det kunne ses til lejrbålet. Til dette lejrbål var der fælles lege, fællessange, spejderne lavede sketches og efter lejrbålet fik de tid til at snakke med hinanden.
I alt var der omkring 100-150 deltagende spejdere til lejrbålet lige fra børn i barnevognen til de gamle spejdere over 50. Alle kom på speeddating med hinanden, lavede sketches for hinanden og til sidst i en i en samarbejdsøvelse skulle de sidde på hinandens skød i en stor cirkel uden at røre jorden med andet end fødderne.
Stemningen ved lejrbålet var hyggelig og opstemt på Spejdernes Lejr 2017 og alle fik lært hinanden lidt bedre at kende. Så spejderne fik sat hver deres spor i hinanden, en bævergruppe fik sat spor på uniformen, ved at lave en sketch, i sammenhæng med dramamærket som de er i gang med og lejrbålet fik sat et spor mod Spejdernes Lejr 2017

Vi har Danmarks bedste spejdere !

LPT'en er nu overstået, og resultatet er gjort op. Efter fire dages hårdt arbejde og utallige udfordrende opgaver kunne Ugler fra Fugl Phønix Trop i eftermiddag lade sig hylde som vindere af årets Landspatruljeturnering. Spejderne fik desuden præmier for bedste dagbog, bedste foropgave, bedste lejrsport, bedste lejrbålsunderholdning og bedste lejrmad.
Vi er alle trætte og meget, meget stolte. Godt kæmpet!

se mere her..

Stifinderne på Turnering

Så er vi hjemme. Stifinderne har været så gode! De har samarbejdet og være gode ved hinanden hele vejen og været så selvstændige at vi bare har stået ved siden af og glædet os. Det førte til en samlet 3. Plads og præmier for bedste lejr, bedste mad, 2. Plads i turnout (opførsel og samarbejde) bedste hemmelige opgave (en læderpung) og bedste lejrbåls underholdning.

se mere her..

Tænkedag 2015

I anledning af Lord og Lady Baden-Powells fødselsdag holdt vi søndag den 22. februar, traditionen tro, Tænkedag sammen med alle vores grønne og blå spejdervenner fra Sorø. Dagen gik med sjove aktiviteter og sluttede med den årlige Tænkedagsindsamling, hvor alle spejdere giver 2 kr. pr. år, de har været spejdere. der blev samlet 1148,-kr ind i år. Pengene går i år til en nystartet WFIS-gruppe i Ghana.

se mere her..

Korpslejr 2014

 

Cowboys, indianere, pelsjægere og cancan-piger var blot nogle af de folkefærd, der skød med geværer, gravede guld, red på rodeotyr og kørte diligence, da vi deltog på De Gule Spejderes traditionsrige Korpslejr.

 

Læs mere her

Gruppebillede fra Spejdernes Lejr 2012

 

find os på Facebook

Udleverede sedler

Kan ses her..

De Gule Spejdere i Sorø

Kalender 2017

opdateret 18.05. 2017

De Gule Spejdere | fuglphonix(at)fuglphonix.dk
Jyskweb 2008